Tudományos hírek és cikkek

A Grow1st-t a tudományos elit is elismeri

A tájékozódás, és a hajhullással kapcsolatos minél több információ begyűjtése megbízható forrásból, fontos lépés, hogy megváltoztsassuk az életetünket.
A hajhullás nem kell, hogy visszafordíthatatlan folyamat legyen, és számtalan hírforrás számol be lenyűgöző fejlődésről. A Grow1st az első lépés, hogy megnyerjük a küzdelmet, és visszaszerezzük a haj egészségét.


Beszámolók/szemlék, tudományos folyóiratokból

Klinikai tesztek eredményei

Az egyik első igazán alapos, hajnövesztő termékeket vizsgáló klinikai teszt, mely során több mint nyolcszáz résztvevő adatait vizsgálták, ígéretesen végződött. A Grow1st volt az a napi egyszeri szedésre ajánlott étrend-kiegészítő, mely megszűntette a hajhullást, és látható hajnövekedést idézett elő a terméket kipróbáló résztvevők 96%-ánál a kutatás első és második fordulója során.

A hajnövekedésről beszámoló résztvevők 79%-a állította, hogy „a vártnak megfelelő vagy azt meg is haladó” javulást tapasztalt a nyolchetes próbaidőszak alatt. A fennmaradó 15% az eredményeket „jelentősnek” vagy a „várakozásaikat lényegesen meghaladónak” nevezte. Míg a résztvevők elenyésző csoportja nem tapasztalt lényeges javulást a rövid kísérleti időszak során, de mellékhatásról nem számolt be senki, és a kísérletben résztvevő résztvevők döntő többsége, egyöntetűen a Grow1st további szedése mellett döntött, a kísérlet végeztével.

A kísérletben részt vevő résztvevők a népesség keresztmetszetét reprezentálták, etnikai, területi, életkorbeli valamint társadalmi és gazdasági szempontból. Az adatokat „kettős vak” módszerrel gyűjtötték, a megfelelő kontrol csoporttal, valamint kutatói csapattal, akik naponta figyelték az eredményeket a kísérlet nyolc hete során. A kutatómunka folyamán felhalmozódott hatalmas adatmennyiség és az eredmények már a kísérletek során optimizmussal töltötték el a kutatókat a Grow1st-vel kapcsolatosan, mi szerint a termék lehetővé teszi, hogy a résztvevők legyőzzék a hajhullást, tekintet nélkül a hajtüszők produktivitását csökkentő közelebbi okokra.

2019. március 21.
New England Journal of Medicine

A hajhullás anatómiája

Születéskor az átlag emberi fejbőr több mint 100 000 hajtüszőt tartalmaz. A bevett vélekedéssel ellentétben, új tüszők már nem alakulnak ki egyetlen életszakaszban sem. Minden rendelkezésre álló hajtüsző három éves kora jelen lesz.

Ezért az egészséges hajtüszők védelme és folyamatos ápolása elengedhetetlenül fontos minden ember számára, aki egész életére szeretné megőrizni a haját. A szűkítő hatású „hajápolási termékek”, a légszennyezettség és egyéb tényezők gyorsan eldugíthatják, vagy károsíthatják a hajtüszőket. A fizikai sérülések, mint az égési vagy egyéb sebek szintén csökkenthetik a termékeny hajtüszők számát. A kutatók számos módszert dolgoztak ki a hajtüszők megőrzése érdekében, mint az erős ultraviola sugárzás kerülése, a vegyszerek, mint például a legtöbb uszodában használt klór elleni védelem, valamint a naponta használt megfelelő hajzselé, spray, sampon és kondicionáló gondos kiválasztása, és természetesen a helyes táplálkozás is.

Érdekes módon, a legújabb beszámolók már érintik a hajtüszők megőrzését szolgáló étrend-kiegészítőket is. Megjegyezzük, hogy a népszerű, klinikailag tesztelt hajnövesztő szert, a Grow1st-t a vezető táplálék-kiegészítőnek nevezték, mely bizonyítottan visszaállítja a haj természetes állapotát, és védi a hajtüszőket minden mellékhatás nélkül. Bár egyéb jelentős készítményeket is vizsgáltak, a kutató bizottság csak a Grow1st-t tartotta „ajánlott étrend-kiegészítőnek”.

2018. február 15.
Health Science Journals


A Grow1st bejegyzett márka

A Grow1st bejegyzett márkanév, mely a szellemi termék védelmét kiterjeszti a készítmény logójára, csomagolására, és reklámanyagaira is. Termékünk különleges volta szükségessé teszi, hogy védjük a jó hírét a piacon.

Örülünk, hogy befejeződött a védjegyzési folyamat, mondta Lawrence Howell. A sok ócska termék és az egyes vállalatok hamis ígéretei után, mindenképp szükséges volt, hogy megvédjük a Grow1st márka sérthetetlenségét. Amikor a vásárló meglátja a nevünk vagy a logónk a csomagon, biztos lehet, hogy a termék, amelyet használ 100%-osan eredeti. Ne vásárolj „pótszert” vagy olyan készítményt, mely nem bizonyítottan hatásos a hajhullás kezelésében. A Grow1st az egyetlen név, amiben megbízhatsz a hajnövesztéssel kapcsolatosan, mert minden termékünkről szóló állításunkat adatok támasztják alá.

2017. szeptember 10.
JAMA Internal Medicine

A kopaszság a világ első számú járványa lesz

Egy arizónai egyetemi kutatók által írt friss tanulmány meglepő információt közölt a hajhullás egyre gyakoribb problémává válásáról az iparilag fejlett országokban. A tanulmány részletes elemzéssel kísért listát készített a lehetséges okokról: ezek a légszennyezettség, a stressz, a túl sok kemikáliát tartalmazó élelmiszerek okozta helytelen táplálkozás és öregedő társadalom.

A tanulmány sorra veszi továbbá mindazokat a súlyos érzelmi hatásokat és személyiség zavarokat, amelyek gyakorta a korai vagy gyors kopaszodással hozhatók kapcsolatba. A riport nagy része a hajhullás negatív hatásaira fókuszál, melyek az ipari társadalomban élő embereknél jelentkeznek, elsősorban a társas viszonyaikban és a munkájukban. Bár a hajhullás maga nem jelent súlyos orvosi problémát, a tanulmány meggyőzően bemutatja, hogy elsődleges oka lehet a szakmai előrelépés elmaradásának, egy sikertelen kapcsolatnak, továbbá a tanulmány szerint a hajhullásban szenvedő féfiaknál háromszor nagyobb az esélye a folyamatos stresszel és alacsony önértékeléssel kapcsolatos életvitelbeli problémák és betegségek kialakulásának.

2017 január 20.
The Journal of the American Medical Association

slider_back2
A megoldás a hajhullás megelőzésére és kezelésére!
slider_back2b
A haj és önbizalom visszaszerzésének biztonságos módja!
Shadow

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha kíváncsi az újdonságokra és akcióinkra!