Orvosi ajánlások

Tízből, tíz orvos bártan ajánlja a Grow1st-t

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a Grow1st biztonságos és hatékony

Mielőtt a mindenféle korú férfiaknak és nőknek ajánlott Grow1st megjelent volna a piacon, termékünket kimerítő tudományos vizsgálatnak vetettük alá, vezető kémikusok és orvosok vizsgálták kettős-vak tesztek során hajnövesztő készítményünk hatékonyságát. Miután bebizonyosodtak az eredmények, klinikai tesztekkel kezdtük vizsgálni aGrow1st, mint tudományos hajregeneráló készítménynek a biztonságosságát.

Az eredmények magukért beszélnek. A Grow1st kipróbáló férfiak és nők több mint 96%-a jelentős eredményekről számolt be fejbőrük hajhullástól érintett területén, és a kísérletben résztvevők közül senki sem tapasztalt semmilyen mellékhatást.

Mit mondanak az orvosok a Grow1st-ről?

Mint gyakorló orvost, gyakran megkérdeztek a pácienseim, van-e valamilyen bizonyítottan hatékony módja az elvesztett haj természetes visszaszerzésének.
Egész mostanáig, az egyetlen hozzáférhető választás a fájdalmas műtéti beavatkozások, a csak ritkán ható mindenfajta krémek, és a megbízhatatlan gyógyszerek voltak, amelyekről nem álltak megfelelő adatok a rendelkezésünkre.
Tudom, hogy hat, és hogy nincsenek mellékhatások, mivel körbejártam a témát orvosi szemmel is.
Miután elolvastam a beszámolókat és láttam az eredményeket, jó szívvel ajánlhatom a Grow1st-t a betegeimnek és a barátaimnak!

Dr. James K. Hefner, 2016.
Bulletin of the World Health Organization

A hajhullás az orvostudománynak az a területe, amelyet a nagyobb gyógyszergyártó cégek és az R&D laboratóriumok elhanyagoltak, egyszerűen azért, mert az életet nem veszélyezteti. Ennek ellenére, a hajhullás, a tőle szenvedő férfiak és főleg nők millióinak életminőségére gyakorol komoly hatást, ezért ajánljuk a Grow1st termékeket, melyek egyszer s mindenkorra megoldják ezt a problémát. A kihullott haj pótlása, és a meglévő megőrzése: ez a hajnövesztés kettős módszere.
A jelenségek mögött a problémák gyökeréig hatolni, a hajtüszők helyreállítása érdekében, ez a Grow1st titka!

Dr. Gregory C. Bates, 2018.
Harvard Health Journal

A lehető legnormálisabb dolog az, hogy naponta hullanak ki hajszálak, majd később visszanőnek. A probléma ott kezdődik, ha “kórós” hajhullásról beszélünk, amikor a várt hajak nem nőnek többet újra, fejbőrünk egyes részein megritkulnak a hajszálak és huzamosabb ideig úgy is maradnak, vagy tovább hullanak. Azok a készítményak hatásosak, amik bizonyítottan működnek. Ha egy adott hatóanyagra sokan megfelelően reagálnak és ez statisztikailag kimutatható, akkor az adott szer elfogadhatóan hatásosnak mondható!  Így van ez a Grow1st esetében, hiszen már tudományosan megalapozott tény, hogy a Grow1st valóban hatásos.

Dr. Slyvia R. Moran 2017.
American Journal Of Public Health

slider_back2
A megoldás a hajhullás megelőzésére és kezelésére!
slider_back2b
A haj és önbizalom visszaszerzésének biztonságos módja!
Shadow

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha kíváncsi az újdonságokra és akcióinkra!