Hatásmechanizmus

A Grow1st visszaadja a hajad tökéletes állapotát

Előzd meg és kezeld a hajhullást tudományosan a Grow1st-vel

Ellentétben a mindenfajta krémekkel, melyek nehezen hatolnak be a fejbőrbe, hogy serkentsék a növekedést a hámréteg alatt, a Grow1st belülről hat. Megnyitja a tüszők nyílásait, megvastagítja a hajhüvelyeket, hogy megerősítse a hajat, és új élettel töltse meg a fejbőrt, ahol leginkább szükséges.

Az egészséges hajtüszők is megerősödnek a fejbőrön. A Grow1st használatával könnyen nő a haj

A klinikai tesztek és a kereskedelemben elért eredmények igazolják, hogy a Grow1st hatékony hajnövesztő- és regeneráló szer. A Grow1st kétszeresen hat, hiszen megerősíti a meglévő hajszálakat a gyökereknél és a szálak mentén, miközben serkenti az elhaló tüszőket, hogy új szálakat növesszenek.
A meglévő hajszálak megőrzése, és újak növesztése révén a Grow1st a maximális hajnövekedést és hajregenerálódást biztosítja rövid idő alatt.

Így hat a Grow1st az idő és eredményesség arányában

A hajhullás látványos mérséklődése,
majd minimalizálódása

A hajnövekedés és regenerálódás
fokozódása

Az önbecsülésünk rohamos növekedése
az eredményesség hatására

Erős tüszők – vastag, dús haj

Egy átlag embernek több, mint 100 000 hajtüsző található a fejbőrén, de születés után újak nem nőnek. A legtöbb embernek 50-100 hajszála hullik naponta, de a 150-nél nagyobb tartós napi veszteség már jelentős hajhullásnak tekinthető.

A Grow1st megvastagítja a tüszőket, megerősíti a hajszálakat a gyökereknél, megvastagítja a haj hüvelyeket, hogy pótolja a korábbi veszteséget, és védje a meglévő hajállományt, belülről kifejtve a hatását.

slider_back2
A megoldás a hajhullás megelőzésére és kezelésére!
slider_back2b
A haj és önbizalom visszaszerzésének biztonságos módja!
Shadow

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha kíváncsi az újdonságokra és akcióinkra!