A titkos formula

Fiatalítsd meg a hajtüszőket a Grox1st-vel!

Évek óta számos nagy gyógyszergyártó vállalat keresi a megoldást a hajhullásra. Több ezer komponens került forgalomba krémek, tabletták, injekciók, szappanok és egyéb termékek formájában – kevés sikerrel. A kutatók másik csoportja pedig a holisztikus gyógymódokra és a szerves összetevőkre fókuszált, hogy megtalálja a hajhullás természetes ellenszerét

A megközelítésükkel az volt a baj, hogy a probléma megoldásán fáradozva, túlságosan az egyik módszerre koncentráltak, miközben kizárták az összes többit. A Grow1st-t az teszi különlegessé, hogy kétféle módszert egyesít magában. A Grow1st felfrissíti az eldugult pórusokat, hogy megerősítse a haj tüszőket a gyökereknél, ami meggátolja a további hajhullást, miközben megnyitja a tüszők nyílásait, és megvastagítja a haj hüvelyeket a növekedés szakaszában, ezáltal új élettel tölti meg az elhaló fejbőrt.

A Grow1st belülről ható étrend-kiegészítő, melyet nagy gonddal és tudományos alapossággal úgy alakítottunk ki, hogy tápláló elemei éppen a megfelelő mennyiségben legyenek jelen. Szemben a krémekkel és egyéb folyékony szerekkel, melyeket nehéz egyenletesen alkalmazni, a Grow1st a haj és önbizalom visszanyerésének minden lépésénél Önnel van.

Hogyan fogja a Grow1st felülmúlni a várakozásokat?

Biztonságos, laboartóriumban tesztelt formula
Bizonyított eredmények a klinikai tesztek során
Gyors és hatékony új hajnövekedés
Erős védelem a hajtüszőknek

Több éves kutatás eredménye minden üvegben

Évtizedek kutatómunkának, több kötetes klinikai beszámolóknak, és a számtalan kísérleti adatnak hála, a Grow1st kutatók hatékony algoritmikus módszereket alkalmazva (hasonlóan, ahogy az internetes keresőprogram találja meg a kívánt részt a hatalmas adathalmazból) ki tudták válogatni a korábbi kutatásokról beszámoló riportokból és orvosi szaklapokból a kulcsfaktorokat, hogy valódi megoldást találjanak a hajhullásra. Amikor egy tudományos problémára választ keresünk, gyakran a legnehezebb rész, a megfelelő kérdések feltétele.

A Grow1st sok összetevőjét más készítmények is alkalmazták, de a minden Grow1st készítményben megtalálható különleges formula, a sajátos összetevőkkel és azok megfelelő arányával, csak védjeggyel ellátott márkánkra jellemző. A bejegyzett formulánk hatékony, és sikerességéről számos „kettős-vak teszt”, klinikai kísérlet és tanulmány tanúskodik. Sikerünk köszönhető részben saját vegyészeink és orvosaink elismert új kutatásainak, de nagy részben a korábbi kutatásokról szóló nagy mennyiségű nyilvános beszámolóknak is, melyek a vezető gyógyszerészeti laboratóriumok és holisztikus központok eredményeit teszik közzé a további tudományos fejlődés érdekében.

Ez a magyarázata annak, hogy amikor kipróbálod a Grow1st-t, minden egyes kapszulában több éves kutatómunka gyümöécsét élvezheted. A nyertes formula az lett végül, amely a hajnövesztő „puzzle” minden darabját a megfelelő helyre rakta, hogy összeálljon a teljes kép.

slider_back2
A megoldás a hajhullás megelőzésére és kezelésére!
slider_back2b
A haj és önbizalom visszaszerzésének biztonságos módja!
Shadow

Legfontosabb összetevők (1 tablettára vonatkoztatva)

Összes szénhidrát < 1 g, C-vitamin (Acerola (gyümölcs) porból) 59 mg, Niacin (niacinamid formájában) 12 mg NE, 75%, Biotin 120 mcg, Kalcium 60 mg, Vas (vasfumarátból) 10 mg, Cink ( forma cink-oxid) 11 mg, aminosav komplex 250 mg (cápa porc, laskaos kivonat por), fülfark (szár) kivonat 36,7 mg, kapormag kivonat 7,5 mg
Egyéb összetevők, segédanyagok:
Mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, hidroxi-propil-cellulóz; kevesebb, mint 2%: kroszkarmellóz-nátrium, magnézium-sztearát, Gariosa lipid, metil-cellulóz, szilícium-dioxid, glicerin, Penta fruktális esszenciák.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha kíváncsi az újdonságokra és akcióinkra!