Beszámolók a hajnövekedésről

A sikeres embernek szép és egészséges a haja

Sok férfi és nő élvezhette a Grow1st előnyeit: a hajukkal együtt visszanyerték az önbizalmuk, hogy sikeresebbek legyenek a munkában és a magánéletben.
Olvasson el néhányat a sok száz hozzánk érkezett sikertörténetből, és nézze meg, hogyan hatott rájuk a Grow1st – és hogyan hathat Önre.

slider_s_01

Mint valódi ingatlanügynöknek, üzletem sikerének jelentős része múlik az első benyomáson, a jó megjelenésen. Nem könnyű eladni egy nagy házat rossz tetővel - és ugyanez igaz az emberekre is. Ha hagyod kihullani a hajad, a maradékot ráfésülve a ritkuló részekre, és eközben megpróbálod meggyőzni az embereket, hogy értesz egy luxusingatlanok esztétikai oldalához is, nem igazán fognak komolyan venni.
A Grow1st teljesen megváltoztatta az életem. Fiatalabbnak látszom, tele vagyok életerővel, és van elég önbizalmam, hogy nagy üzletet bonyolítsak le, bárki is az ügyfelem. Több házat adok el, és közben jobban is nézek ki.

Kelemen Péter (Budapest)

slider_s_02

Sziasztok! Majdnem 3 hónapja használom a Grow1st-t. A hajam a megszokotthoz képest sokat sűrűsödött, nőtt és erősödött. Pedig nyáron sokat találkozott sós, vagy klóros vízzel és napfénnyel. Egyértelműen pozitív a tapasztalatom és csak ajánlani tudom másoknak is. Mivel eladóként dolgozom egy hipermarketben, sajnos sokszor éreztem úgy mint ha néznének, hogy egy ilyen szép lánynak hogy ritkul a haja. Lehet, hogy én magyarázom bele, de mióta látványos javulást tapasztaltam, már sokkal nyugodtabban és magabiztosabban állok a vevők elé és úgy általában mindenki előtt árad belőlem a magabiztosság. Köszönöm Grow1st, hogy visszaadtad nekem az önértékelésemet és az életszeretetemet, amit egyre jobban kezdtem elveszíteni a korábbi sikertelen kísérletezgetések miatt.

Simkó Nikoletta (Nyíregyháza)

slider_s_03

Mire ötvenéves lettem, túl voltam egy zűrös váláson, rengeteg mukahelyi stresszen, és nagy ütemben elkezdtem kopaszodni.
Életem egyik mélypontja volt, és tudtam, hogy vissza kell kapaszkodnom, hogy újra ringbe szálhassak. Tavaly rátaláltam a Grow1st-re, néhány hónap alatt visszanyertem a hajam, lett barátnőm, aki megért engem, és egy életre a társam lett.
A haj újranövesztése nem varázslat, de meg fogsz lepődni, micsoda előrelépést jelent, amikor újra van hajad. A hatás, amit a Grow1st gyakorolt a szakmai- és a magánéletemre, valóságos áldás. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer még egy sima hajnövesztőszer fogja "visszaadni az életemet"

Bán Agoston (Makó)

slider_s_04

Nőként, amikor kopaszodni kezdesz, vonogathatod a vállad, nem gondolsz rá, de amikor az emberek a hátad mögött megjegyzéseket tesznek, majd amikor hazamész, és a tükörbe nézel, ha őszinte vagy magadhoz, be kell látnod, tényleg nagyon rosszul hat az önértékelésedre. Főleg nőként elborzasztó látvány tud lenni.
Ha halláskárosult vagy, hallókészüléket használsz, ha gyengén látsz, kontaktlencsét hordasz - a hajhullás ugyanilyen egészségi probléma. Szerencsére a Grow1st ennek a "betegségnek" a gyógymódja, úgyhogy nincs több kibúvó. Örülök, hogy megtettem a következő lépést, és kipróbáltam a Grow1st-t. A te hajadról van szó, és a döntésed megváltoztathatja, újra visszaadhatja az életed.

Thuri Izabella (Balmazújváros)

slider_s_05

Szevasztok, csak egy nagy „Köszönömöt” szeretnék küldeni mindenkinek a Grow1st-hez. Amint láthatjátok, visszanőtt a hajam. Hát nem csodálatos? Mivel rendszeresen és szorgosan használtam, visszanyertem a hajam, és most már nem találok annyi hajszálat a lefolyóban, mint korábban; annyira jó, hogy újra sok és erős a hajam! Eltűnt a kopaszságom, és ezzel nem tudok betelni. Úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm, és ha mind úgy döntötök, hogy kiteszitek ezt a posztot oda, ahol mindenki látja, akkor mindenkinek azt üzenem, hogy a Grow1st remek dolog, érdemes megrendelni, ha még nem tetted volna. Nagyszerű készítményük van, mely tényleg segített nekem.
Nézzétek meg, egy ilyen kopaszodó fickónak, mint én, ez igen jó kis haj, büszke vagyok rá. Úgyhogy köszönöm fiúk, a legjobbakat!

Zsinkó Csaba (Mezőkövesd)

previous arrow
next arrow
slider_back2
A megoldás a hajhullás megelőzésére és kezelésére!
slider_back2b
A haj és önbizalom visszaszerzésének biztonságos módja!
Shadow

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha kíváncsi az újdonságokra és akcióinkra!